Heliopatie.
Vindecarea cu fotoni solari

Textfeld:

Mod de utilizare

“Puterea de vindecare a luminii soarelui” de Jakob Lorber

Despre viata si sanatate”  - Colaje din Jakob Lorber si Gottfried Mayerhofer

 

 

 

Ce este heliopatia ?

 

Heliopatia este arta de a vindeca cu puterea de vindecare a luminii soarelui care poate fi captata in forma de fotoni solari in plante si materiale. Remediile heliopatice constau din anumite materiale naturale expuse mult timp la soare şi anume de petale de anumite plante puse în alcool,seminte de plante, ulei de măsline precum şi zahăr, sare sau lapte de capra care au fost însorite la soare mai multe săptămâni într-un mod special.

 

Insorirea se face în general – cu exceptia la ulei - în niste vase de sticla violeta sau vopsite violet – şi anume după retetele şi indicatiile descrise acum 150 de ani de către Jakob Lorber primite de la Iisus Hristos, care i-a vorbit acestui om în inima. Jakob Lorber a scris prin dictat divin 25 de carti printre care şi o carte cu reţete medicale heliopatice.

 

Cartile lui Jakob Lorber au fost traduse şi în romana şi pot fi cumparate intre timp de la orice librarie. Aceste reţete precum şi modul de folosire şi de funcţionare ale acestor remedii sunt descrise în detaliu în cartea “Puterea de vindecare a luminii soarelui” anexata aici.

 

Acesta carte a fost scrisa de fapt de Iisus Hristos prin mâna lui Jakob Lorber, aşa cum reiese din ea. Acest om simplu, care nu era nici doctor nici nu avea cunostinţe despre plante sau natura, nu putea să aiba habar de niste cunoştinte atât de adânci despre niste lucruri invisibile omului, adică despre sufletul omului şi lucruri despre secretele naturii invizibile omului.

 

În plus nici un om credincios, simplu şi modest nu are indrazneala să scrie la persoana întai ca şi cum ar scrie Iisus. Aceste cunostinţe descrise deja aucm 150 de ani despre efectule luminii soarelui în organismele vii a fost între timp confirmate de catva  oameni de stiinta ca de exemplu de professorul Fritz Albert Popp din Germania în cartea intitulata “Biofotoni”. Aceaste cunoştinte stiintifice sunt înca ignorate în totalitate de stiinta, de  industrie şi de oamenii de stiinta, iar indutstria alimentară ne distruge zilnic prin procese inutile şi dăunătoare sănătăţii alimentele unde se gasesc înmagazinate cei mai multi  fotoni solari: sarea care se rafineaza, uleiul care se rafineaza, graunţele de cereale şi orez care se decojesc, fructele care se radiaza sau se culeg necoapte, laptele care se omogenizează.

 

Avand în vedere miliardele care se castiga zilnic cu boala şi suferinta oamenilor şi cine se afla în spatele acestor industrii farmaceutice şi alimentare, este clar de ce nimeni nu are interes pentru că aceste cunoştinte simple să ajunga la urechile omului.

 

 

 

 

 

Cum funcţionează vindecarea cu aceste remedii

 

Iisus spune prin scribul lui, austriacul Jakob Lorber în anul 1851 care a primit cuvintelele lui Iisus în inimă :

 

“Cu mult timp în urma oamenii foloseau numai lumina soarelui pentru a se vindeca de orice boala pe care o simteau în corpul lor, şi anume ei foloseau lumina şi căldura soarelui. Ei puneau bolnavul la soare şi dezbracau hainele trupului acolo unde bolnavul simtea o slăbiciune, o boala sau o durere şi în scurt timp la bolnav îi mergea bine.
Dacă bolnavul avea probleme cu stomacul atunci el trebuia să-şi expuna burta la soare şi în afară de asta trebuia să bea apă dintr-un izvor cu apa curată, apă
care mai înainte a fost expusa la soare şi aşa el s-a vindecat repede.

 

Oameni aceştia care au locuit pământul la început nu beau în general mai niciodată apa care să nu fi fost însorită la soare în prealabil.

 

Ei nu cunosteau făntâni adânci şi astupate şi dintr-un izvor unde nu ajungea lumina soarelui nu bea nimeni apă, căci ei ştiau şi vedeau (prin puterea spiritului) că într-o astfel de apă se află spirite primitive şi chiar rele care erau alungate de abia datorită puterii luminii soarelui.

 

Vedeti, în ceea ce a fost spus aici se afla un adevar adânc, căci lumina soarelui conţine spirite curate. Aceste spirite (numite stiintific fotoni solari) au o mare asemanare cu partile substanţiale ale sufletului omului. Când sufletului i se da putere prin influenţă astfel de spirite curate, atunci el, astfel întarit este în stare să termine foarte repede şi usor cu slăbiciunea din trup, căci sănătatea omului depinde numai de puterea sufletului. ( ceea ce doctorii astazi numesc “sistem imun” este de fapt sufletul).

 

Când sufletului îi lipsesc anumite substanţe datorita modului de viaţa gresit şi al alimentaţie proaste cu multe alimente, el devine slab şi nu mai poate avea grija de corp cum trebuie. Ceea ce doctorii numesc sistemul imun este de fapt sufletul. Sufletul este corpul astral care traieste vesnic.

 

Fără o întarire adecvata cu ajutorul substanţelor din lumina soarelui si care îi lipsesc în caz de  sufletul nu se mai poate întării de la sine. Aceste substante pot fi obtinute din plante, animale sau minerale naturale si trebuie luate într-o forma adecvata.

 

Când sufletul este bolnav, atunci se imbolnaveste şi trupul. De starea sufletului depinde şi psihicul omului, de aceea oamenii bolnavi sunt depresivi şi oamenii depresivi devin repede bolnavi. Bolile psihice, dacă nu sunt cauzate de posedari prein spirite rele sua întunecate  - dispar şi ele la fel cum dispar şi bolile trupului în cazul unei vindecari corecte. Aceast lucru se poate vedea foarte bine din rapoartele pacientilor descrise aici: starea psihica a oamenilor se schimba abrubt de indata ce se iau remedii heliopatice.

 

Fotonii solari adunaţi după reţele date în materialele folosite pentru a le capta  (ulei, plante, sare, zahăr, etc.) luate sub respectarea strictă a dietei alimentare şi în doza adecvata dau putere sufletului care după aceea are puterea de a vindeca singur corpul. Sufletul este de fapt doctorul trupului  şi dacă suletul are putere atunci el va fi în stare să vindece şi  trupul.

 

Ce remedii heliopatice exista

 

 

In retetele originale se gasesc printre altele retetele de fabricare a urmatoarelor remedii heliopatice:

 

1.       globule de lactoză

2.       zahăr heliopatic

3.       apa şi vin insorite ca remedii heliopatice

4.       ulei de măsline cu flori de mac

5.       rabarber asiatic sau ginseng

6.       castane salbatice însorite

7.       petale de musetel în alcool

8.       petale de arnica în alcool

9.       seminte de in

10.      seminte de cânepă

11.     fructe de ienupar

12.     vindecarea bubelor (cancerogene) de piele cu ajutorul unei lupe

 

 

Soarele, fotonii solari şi sănătatea

 

Lumina soarelui nu este nimic altceva decât un bombardament conţinuu cu niste particule foarte mici numite fotoni.  Acesti fotoni sunt absorbiţi de toata materia, vie sau aparent moarta.  Plantele şi animalele transporta fotonii solari absorbiţi prin frunze, flori, piele sau blana în toate celulele. Fără aceasta hrana luminoasa nimic viu nu poate exista. Acesti fotoni sunt foarte importanti pentru sănătate. Fără destui fotoni în corp un animalele şi oamenii nu pot fi sănătoase.  Fotonii solari de anumita enrgie pătrund până în mijlocul pământului, pâna şi în locul cel mai întunecos se pot masura astfel de particule. Însă pentru sănătatea omului sunt relevanţi fotonii din lumina vizibilă şi cea ltravioletăa şi anume radiatia soarelui care ajunge la suprafata obiectelor, adica primele raze.

 

Anumite cercuri industriale – şi anume industria farmaceutica – au făcut frica oamenilor lumina soarelui şi de radiatia ultravioleta prin tot felul de publicatii bazate pe fraude stiintifice. Lumina ultravioleta a soarelui este foarte importanta pentru sănătatea organismelor.  Sarea de exemplu lasa să treaca aceasta lumina, care aşa ajunge la adâncimi mari în oceane.  Daca aceasta lumina, sau radiatie ultravioleta a soarelui – aşa cum ne-au speriat oamenii de stiinta, medicii s.a.m.d  ar fi întradevar dăunatoare, atunci natura nu s-ar comporta aşa de generoasa cu aceasta lumina lasand-o să treaca peste tot.

 

Cercetari ale unor biologi cu un tip de sere de cultura noi cu o sticla care lasa să treaca lumina ultravioleta au constatat ca plantele din aceste sere sunt mult mai sănătoase şi au un gust mult mai bun, decât cele din serele cu geamuri normale sau cu plastic care flitrează aceasta lumina.

 

Fotoni solari din care consta lumina sunt absorbiţi de corp direct de la soare sau din alimente care înmagazinează mult soare. Aceste alimente sunt în ziua de azi toate prelucrate chimic şi mecanic de aşa fel încât ele nu mai conţin nici un pic de fotoni solari:

 

1. Uleiul de floarea soarelui sau de măsline. Uleiul nu are voie să fie rafinat, ci trebuie presat mecanic şi lasat aşa. Prin rafinare se distrug toate calitatile uleiului, devenind chiar dăunător pentru organism.  Uleiul de soja, de rapitza sau alte uleiuri nu conţin decât foarte puţini fotoni, acest uleiuri fiind extrase de oameni numai de câteva decenii. În plus rapita şi soja sunt după cum se stie plantele care sunt în cea mai mare parte manipulate genetic. Aceste plante sunt dăunătoare pentru om ca şi uleiul lor, în special când mai a fost şi rafinat.  Culoarea neagra absoarbe după cum se ştie cea mai multa lumina şi nu întamplator şi măslina şi seminţa de floarea soarelui originala sunt neagre.  Seminţele cu dunga alba sau cele gri aşa cum se cunosc de catva ani şi care nu au existat înainte şi provin din seminte degenerate prin radioactivitate. Semintele de floarea soarelui aşa cum le-a creat Dumnezeu pentru om sunt negre. În plus, după cum stie toata lumea planta aceasta se invarte după soare pentru ca soarele din regiunile mai nordice  - unde nu creşte măslinul  - nu este la fel de puternic ca în sud. Prin rotirea dupa soare, floarea soarelui captează tot aşa de mult soare in regiunile nordice ca şi măslinul in cele sudice. Rapita are după cum se stie flori galbene, aceste flori nu sunt în stare să capteze decât  un spectru mic la luminii. La fel este si la soia.

 

Graunţele de cereale. Fotonii solari se înmagazinează în coaja exterioare ale graunţelor. Prin indepartaerea cojii ei sunt eliminati din graunţa. Mâncatul de pâine alba şi produse fainoase din pâine alba nu aduc corpului aproape nici un pic de fotoni solari şi în plus acest fel de faian alba  face şi secretie rea la intestine. Pâinea integrala de grâu aproape ca nu s emai consuma deca în Germania unde oamenii au pastrat traditia veche.  La orez de asemenea se polizează coaja, care este cea mai importanta si se da la animale. În multe ţări oamenii nici măcar nu stiu ca faina de grâu nu este în mod natural alba sau că orezul natural nu este alb.  Indepartarea cojii la cereale şi la orez, ca şi rafinatul uleiului se face intenţionat prin şiretenia şi puterea industriei farmaceutice lacomă să câstige bani cu boala omului.

2. Fructele, în special coaja lor. Prin folosierea de ingrăşăminte chimice şi de pesticide toate plantele nu mai sunt în stare să înmagazineze mineralele necesare şi destui fotoni. În plus fructele şi chiar şi legumele sunt culese necoapte şi se coc în magazine.  Cea mai mare cantitate de fotoni însă fructele le înmagazinează în ultimele săptămâni înainte de a fi coapte. Deci prin culegerea timpurie a fructelor din acestea lipsesc foarte multi fotonii solari.

S-a dovedit stiintific că tulpinele plantelor transmit lumina absorbita în frunze şi flori până la rădăcina, asemenator unei conducte luminoase de fibra de sticla.

 

Fructele rădăcinoaselor care cresc sub pământ (cartofii, morcovii, păstârnacul, etc.) nu înmagazinează decât foarte puţini fotoni în comparatie cu fructele, cerealele sau uleiul neputând fi considerate ca surse de energie solara. Ciupercile cresc numai la întuneric şi umezeala fiind pentru om chiar dăunătoare, ele adunând multe metale grele şi toxine din pământ, care reprezinta de fapt scopul pentru care au fost create de Dumnezeu.

 

Avand în vedere ca iarna soarele nu mai are putere mare, ziua este mult mai scurta şi cerul este mai innourat omul nu primeste prin piele lumina destula, iar cu alimentele denaturate prin prelucrare industriala fără fotoni solari, nu este de mirare ca oamenii se îmbolnavesc mult mai des şi mai usor. între timp însă, starea sănătatii oamenilor este aşa de rea datorita alimentaţie catastrofale şi a purtatului de ochelari de soare mai tot timpul când sunt la aer liber, încât multi racesc nu numai iarna ci până şi vara, chiar de mai multe ori.

 

3. Ochi. Prin ochi se absoarbe o mare parte din fotonii solari. Ochelarii de soare filtrează multa lumina şi în special lumina ultravioleta. Acest lucru este catastrofal pentru sănătate. Cine ţine la sănătate să nu mai poarte ochelari de soare decât pe munte când este zapada şi soarele straluceste. Ideia că ochelarii ne-ar proteja ochii de cataractă şi de alte boli de ochi nu numai ca este o minciuna gogonată, fiind exact pe dos: cine poarta des ochelari de soare are mai multe şanse să fie bolnav,

 

De asemenea este o greşeală mare să se creadă ca lumina soarelui, fie ea şi puternica ar creea cancer la piele. În primul rând cancerul de piele este foarte foarte rar în comparatie cu alte forme de cancer, în al doilea rând după cum a scris Iisus prin Lorber, cancerul de piele se vindeca foarte usor tocmai cu lumina puternica – adică prin concentrarea luminii soarelui cu ajutorul la o lupa care se trece repede peste bubele cancerigene, fără a avea timp să se nasca căldura. Şi aici avem de a face cu o minciuna care fiecare o poate verifica cu usurinta.

 

 

 

 

Mod de utilizare

 

“Puterea de vindecare a luminii soarelui” de Jakob Lorber

 

Despre viata si sanatate”  - Colaje din Jakob Lorber si Gottfried Mayerhofer

 

 

 

Poze de la insorirea remediilor

 

 

 

 

Globule de zahăr, vas de sticla violeta de 12 cm cu capac si o sticluta de pastrare a globulelor.

 

 

 

 Petale de mac în ulei de masline în sticle de lapte la soare.

 

 

Poze cu producerea remedii heliopatice de la Bernhard Luger

http://www.heliopathie.org/html/bilder_herstellung.html

 

 

 

Adrese, linkuri, literatura:

  

 

Un forum de discuţie în limba germana a lui Berhard Luger  care vorbeste şi româneşte se află la :
http://pb1.forenshop.net/cgi-bin/forenserver/foren/F_0685/cutecast.pl?forum=1

Poze cu producerea remedii heliopatice de la Bernhard Luger

http://www.heliopathie.org/html/bilder_herstellung.html

Poze cu cateva vindecari dupa aplicarea de remedii heliopatice

http://www.heliopathie.org/html/krankheitsbilder.html 

Fabricanţi al acestor remedii heliopatice din Germania (în limba germană):

www.vitaswing.com 
www.sonnenheilmittel.net
www.miron.ch

Efectul nociv al cafelei:

http://www.caffeineweb.com/?p=15

 Biofotoni (engleza):
http://www.lifescientists.de/

 Germana:
 www.biophotonen-online.de

 http://www.mohamed-khalifa-buch.de/Erganzende_Texte/Biophotonen/biophotonen.html

 http://www.j-lorber.de/shm/biophotonen/popp.htm

 Literatura stiintifica: 

Light: Medicine of the Future -  by Jacob Liberman

Marco Bischof: Biophotonen – Das Licht in unseren Zellen (Verlag Zweitausendeins, Frankfurt, 1995)
( Biofotoni, lumina din celulele noastre)

Elemente des Lebens  - Dürr/Popp/Schommers. (Elementele vietii)

Biologie de la lumičre - Fritz Albert Popp

Biophotons - by Jiin-Ju Chang, Joachim Fisch, and Fritz-Albert Popp
Electromagnetic Bio Information - by Fritz-Albert Popp, Ulrich Warnke, Herbert L. Konig, and Walter Peschka

www.leacuri.net