Textfeld: Cancer

 

 

Articole despre cancer

 

 

Cauza cancerului

 

Tamara Lebedewa si trichomonadele

 

Dr.Rife si vindecarea cancerului

 

 

 

 

 

Cancer

 

Tumorile canceroase maligne nu sunt cauzate de celule care « mutează » asa cum ne povesteşte de  industria farmaceutică de zeci de ani şi în care cei mai mulţi oameni cred, ci exact asa cum a scris Dumnezeu prin Hildegard acum 1000 de ani : din cauza unor nişte paraziţi numiti de ea « viermişori »» sau « răcuşori », (racul provine de la cuvântul cancer, zodia racului, a cancerului).

 

Acest lucru descris de Hildegard acum 1000 de ani s-a descoperit şi redescoperit de multi savanţi de peste 170 de ani încoace. Chiar până nu demult toţi doctorii erau convinşi că cancerul este cauzat de un parazit. Aceasta cauza reala a fost candva transformata intr-o celula schimbatoare din cauza DNA-ului, lucru neadevarat. De când se poate face bani cu medicamentele teoria adevărată a fost înlocuită cu un basm şi o minciună care încă mai ţine bine in ciuda erei informaţiei.

 

Deşi acesti paraziţii  -  trichomonade  - se vad destul de bine la microscop, medicii oncologi nu sunt în stare să-i vadă. Acest lucru simplu şi elementar despre ţesutul cancerigen încă nu este cunoscut şi recunoscut de mai nici un doctor. Se aplica fără crutare şi fără gandire cele mai mortale tratamente care există pe aceasta planetă, tratamente care mai degraba elimina omul decat celulele canceroase: radiere si citostatice.

Prin operaţie paraziţii aceştia se împrăştie de obicei foarte repede în tot organismul, creeind metastaze. Metastaze” apar de regulă de abia după ce pacienţii fac tratamentele tipice de cancer sau dupa ce au fost operaţi, ceea ce dovedeşte adevarul acestei afirmatii. Este clar că o operaţie în cazul unui bolnav grav nu poate aduce niciodata un efect pozitiv – ci numai unul negativ şi anume slăbirea şi mai mare a corpului - căci cancerul nu este o bucata de carne ci o colonie de milioane de paraziţi. Acestia trec in sange sau in tesuturi si nu pot fi eliminati cu bisturiul.

 

Dr. Tamara Lebedwa (vezi articolul)  a confirmat inca odata existenta acestor paraziti, dar ea, ca ci ceilalti doctori dinaintea ei sunt ignorati din 1920, de cand Dr. Rife a dovedit primul existenta acestor microbi cancerigeni.

 

« Dr. Tamara Lebedewa cut off parts of a tumor and put it in a culture high in nutrition. Within several days she noticed three-tailed amoeba (trichomonads) swimming in the culture. In fact, these may not have been amoeba, but instead a special kind of very large bacteria. In either case, she has shown the presence of a microbe inside of cancer cells.”

 

Aceşti paraziţi se înmulţesc în funcţie de slăbiciunea corpului, iar operaţia, radiaţia şi otrava injectată în sânge slăbesc organismul EXTREM de mult şi ajută numai paraziţilor şi acelora care vând sau prescriu aceste tratamente. In plus deja frica de moarte şi şocul la aflarea diagnozei de cancer este în stare să omoare omul şi fără ca acesta să fie bolnav de cancer.

 

Cine scapă cu viaţă de un astfel de “tratament” scapă de fapt numai datorită voinţei lui Dumnezeu şi nu datorită tratamentului căci acesta omoară după cum arată statisticile nefalsificate peste 90% de pacienţi tratati în decurs de cel mult de 3 ani.

 

O statistică la autopsia pacienţilor care muriseră din cauza bolilor cardiovascolare a arătat că majoritatea morţilor din cauza inimii aveau de fapt şi cancer nedepistat înca de doctori.
Adică orice om are cancer – deci paraziţi - aşa cum orice om are gripă. In cazul “cancerului” diagnosticat de medici – adică la un cancer avansat - aceşti paraziţi s-au înmulţit peste măsură, dar asta nu este un motiv de panică, căci tot aşa cum ei au venit ei pot şi să dispară prin metode
care întăresc corpul şi mai ales sufletul şi care înlătura problemele psihice şi sufleteşti, căci la baza oricarei boli stă de fapt o problema sufletească majoră.

 

Cine este interesat de adevarul despre cancer poate citi cartea scrisă de cercetatoarea rusă cu pseudonimul Tamara Lebedewa, cercetatoare care a redovedit ştiinţific pentru a suta oara cel puţin – că celulele cancerigene maligne sunt de fapt o adunătură de paraziţi monocelulari—tricomonade!

Totuşi nimeni din cei care conduc ţările, spitalele şi ministerele nu vor sa stie acest lucru.

 

Cateva lucruri esentiale in caz de cancer

 

Cancerul este pe plan sufletesc urmarea luptei omului cu problemele sufletesti pe care le are.
Cancer este declansat în mod abrubt sau incet, de ex.  atunci cand omul isi pierde slujba, copilul, parintii, cand este tracasat de colegi, de familie,  cand are conflicte dese cu partenerul, cand nu poate sa ierte cuiva, cand uraste, cand isi aduna prea multe griji, etc., cand are teama de ceva.

 

Aceste probleme daca nu sunt rezolvate la timp se manifesta atunci intr-o anumita forma de cancer. Femeiile fac cancer la sani din cauza conflictelor cu partenerul sau din griji mari cu copii, cei carora le e frica de moarte fac cancer la oase, cei cu apasare sufleteasca la plamani, cei cu griji fac cancer la intestine, etc. Nu intamplator este locul unde apare cancerul. Acest lucru a fost dovedit demult de Dr. Hamer.

 

Insa doctorii descopera multe tumori care inca nu sunt cancer şi care nu ar trebui operate caci prin operatie apar şi mai multe probleme sufletesti şi mai ales de sanatate, caci corpul este dupa o operatie imediat slabit. Alimentatia este un factor care conteaza enorm la orice boala şi cu atât mai mult în cazul cancerului. Unul din cei mai importanti factori din alimentatie sunt grasimile nesaturate si evitarea zaharului. De aceea un bolnav de orice boala ar trebui sa ia în considerare aceste aspecte:

 

Evitarea tuturor grasimilor rafinate şi hidrogenizate (margarina, uleiul rafinat si produse cu acestea) şi inlocuirea lor imediata cu grasimi nesaturate din ulei presat la rece de in sau floarea soarelui şi cu unt.

Dr. Johanna Budwig a vindecat timp de 40 de ani bolnavi de cancer numai cu dieta alimentara
şi cu un amestec de branza dulce cu ulei de in presat la rece. Dupa cercetarile ei indelungate pt. care ea chiar a fost nominata de 6 ori pentru premiul Nobel, uleiul rafinat blocheaza multe functii la nivel de celula şi organe şi impiedica alimentarea celulelor cu oxigen.
Amestecul de ulei de in cu branza dulce da oxigen  şi anumite substante sulfuroase cu care membrana celelulor se poate reface. Autorul chiar cunoaste personal pe cineva care a biruit cancerul prin folosirea acestui amestec.

Ulei de in presat la rece se poate procura la plafar sau la Ronatura in Bucuresti sau prin comanda: 
http://www.ronatura.ro/alimentatie.php

Despre cura Dr. Budwig se poate citi în engleza aici:  Link şi aici

 

Ajutatoare in caz de cancer s-au dovedit si urmatoarele lucruri:

 

· Masaje cu ulei de masline insorit (presat la rece) 2-3 saptamani la soare intr-o sticla de sticla inchisa ermetic şi scuturata des. Acest ulei se pastreaza dupa aceea intr-o sticla maron bine inchis.Prin masajul cu acest ulei se dau la organism fotonii solari atât de necesari la functionarea celulelor. Şi bai de soare sunt recomandate ca şi evitarea ochelarilor de soare.

 

· Consumatul de apa insorita. Apa se pune intr-o sticla transparenta şi se tine 1-2 ore la amiaza sau cand este soare.Aceste lucru are efect numai intre luna aprilie şi noiembrie. Vara se poate face de la ora 11 la 5, primavara şi toamna numai la amiaza. Pentru a inmagazina razele importante de soare, acesta trebuie sa faca un unghi de cel puţin 45 de grade cu orizontul. Prin bautul apei insorite nu numai ca apa se purifica, ci se incarca cu fotoni solari care pot fi absorbiti de corp f. usor şi care au un impact urias la restabilirea sanatatii. Despre importanta soarelui la vindecare şi metode de vindecare cu ajutorul soarelui cititi va rog aici.  Atunci cand sticla se vopseste de culoare violeta deschis sau albastra atunci insorirea ei este mai eficace. Daca se foloseste o sticla mai mare sau un borcan mare atunci se poate folosi apa aceasta la gatit, ceai, pt. toate familia. Efectul apei insorite asupra santatii şi psihicului este incredibil.

 

· Consumul de mujdei de ustoroi , betram si si/sau de boabe de ienupar care sunt antimicrobiene şi sunt în stare sa lichideze fara efecte secundare celulele canceroase.

· Multi oameni folosesc un “Beck Zapper”, un mic aparat electronic inventat de  Dr. Beck care electrifiaza sangele cu un curent mic intarind astfel sistemul imunitar

 

· Electrifierea sangelui (facuta in mod natural de splina in cea mai mare parte) se poate face in mod natural si prin consumul de castane comestibile(sau faina din ele ) sau cu ceai facut din praf de castane salbatice care au fost uscate la soare cateva zile dupa ce au cazut din copac si au fost descojite. Electrifierea sangelui se face si prin plamani prin frecarea moleculelor de oxigen cu cele de azot.

 

· Respiratia de oxigen pur asa cum se practica prin spitale nu numai ca este foarte nesanatoasa, dar s-a dovedit ca distruge si celulele datorita raeactiilor de reducere prea puternice ducand la moartea lor. De asemenea s-a dovedit ca morfina  blocheaza respiratia si alte functi importante din organism.

 

· Evitarea zaharului cât mai mult, caci celule canceroase, mai precis microbii din ele, sunt mari consumatori de glucoza.

 

· Rugaciune de vindecare din inima adresata personal - şi nu prin preoti şi alte persoane - la Dumnezeu sau la Iisus. Boala este de fapt un mecanism de aparare a sufletului şi are ca scop ocrotirea sufletului. Dumnezeu ne poate vindece de toate, chiar şi de cancer, dar fara a-L ruga personal nu prea este posibil . Aveti incredere în El, caci El ne intinde tot timpul mana dar noi nici nu o vedem şi nici nu ne mai gandim la El în disperarea noastra. Cititi va rog aceste cuvinte de la Iisus poate ca realizati cât ne poate ajuta Dumnezeu atunci cand avem incredere în ajutorul Lui.

 

· Iertare din inima la toti oamenii cu care nu sunteti inca impacati, fie morti, fie vii, pentru ca şi Iisus sa ne poata ierta şi noua. Acest lucru este un pas mare spre vindecare ca şi pentru ascultarea rugaciunii

· Inlaturarea sau rezolvarea problemelor sufletesti este cel mai important factor la cancer !  Pentru asta trebuie studiat si ce a descoperit Dr. Hamer despre cancer (vezi http://www.newmedicine.ca)

 

Alte articole despre cancer:

 

 

Cauzele cancerului

 

Tamara Lebedewa si trichomonadele

 

Dr.Rife si vindecarea cancerului

 

 

 

 

Links

 

http://www.newmedicine.ca

 

http://www.healingcancernaturally.com/

 

http://www.freiemedizin.de/krebs.htm

 

http://www.kollinger-partner.de/html/wissenswerte_links.html

 

 

 

 

Despre boala numita „Cancer“

www.leacuri.net